Vyhlasujeme víťaza!

Pozor, pozor! Máme tu víťaza!

Všetkým zúčastneným veľmi pekne ďakujeme za krásne kreatívne návrhy CEVARM triček na rok 2019. Mali sme tu v Mravčej centrále ťažkú úlohu rozhodnúť, ktorý návrh vybrať,každý bol originálny a zaujímavý. Maskot Mravec sa však rozhodol pre návrh usmievavého mravca so zamotanou dvadsaťosmičkou a víťazným gestom V, ktoré si náš maskot mravec CEVARM  preložil ako " nálada je dobrá, mravčie tábory sú super, ideme s chuťou do 28.ročníka". Autorkou víťazného návrhu je Lucia Rašlíková - gratulujeme! Po vyhodnotení sme si všimli, že Luckin návrh má aj najviac lajkov na fotke a tak sme radi, že sme aj podľa našich sledovateľov vybrali správne. Lucka, budeme ťa kontaktovať. :)

Ak sa nášmu grafikovi podarí Luckin nákres vytvoriť na tričko, budú budúci rok tričká s týmto návrhom! Čo na to hovoríte? My sa už nevieme dočkať a dúfame, že sa to podarí.

Ostatným zúčastneným ešte raz ďakujeme a budeme radi, ak sa zapojíte aj do našich budúcich súťaží. Všetky skvelé návrhy zapojené do súťaže si môžete pozrieť v našom príspevku na Facebooku! :)