Tretí deň v jarnom tábore sme s Tomášom aj inštruktorom Tomom vyrazili k mostu Chucka Norrisa

Tretí deň v jarnom tábore sme s našimi sprievodcami - animátorom Tomášom aj inštruktorom Tomom vyrazili k mostu Chucka Norrisa.Nooo my síce vieme, že most sa oficiálne volá Cyklomost Slobody, ale recesistický víťazný návrh internetového hlasovania most Chucka Norrisa  je  predsa  len zábavnejší: ) Cez most sme sa dostali až do Rakúska, obzreli sme si aj pôvodné vymakané oblúky , ktoré sa na rakúskej strane zachovali ešte  z čias Márie Terézie.

Z mosta sme zamávali hradu Devín, kam sa vyberieme zajtra: ) Na slovenskej strane sme pod mostom objavili starý bunker z čias druhej svetovej vojny, no a čo náš potešilo najviac, objavili sme aj ihrisko: ) Poobede,po dobrom obedíku sme skladali LEGO kocky v  klubovni, niektorí si dali partičku Vie prasa lietať ? Vybehli sme aj na ihrisko, po tímových hrách nás v klubovni okrem olovrantu čakalo prekvapko !!! navštívil nás kamarát maskot Mravec Cevarm. S mravcom sme sa vystískali a  vyobjímali .

Dlho sa síce nezdržal ale už sa tešíme, že sa s mravcom Cevarmom  stretneme onedlho, veď ani sa nenazdáme, a budú tu  letné tábory.