Tipni si akej farby bude tento rok v  dennom tábore CEVARM  nové ročníkové táborové tričko

Ročníkové táborové tričká  patria - samozrejme okrem talizmana a maskota -plyšáka mravca-  k dlhoročnej tradícii CK CEVARM. Za 28 ročníkov mravčích táborov je to už parádna zbierka: ) Každý rok je tričko iné,  každý rok je originálne. Prvé ročníky mravčích táborov boli tričká biele s farebnou potlačou s obrázkom maskota mravca, posledné roky sme v mravčej centrále zaviedli tričká farebné - osvedčili sa hlavne v denných táboroch. V mase bielych tričiek, ktoré v lete nosí skoro každý  je tak denný tábor CEVARM v pestrých farebných tričkách na svojich výpravách a výletoch zvlášť dobre viditeľný.

Mnohí absolventi táborov CEVARM majú doma už peknú zbierku a tričkománia pokračuje. V lete 2018 boli tričká červené, rok predtým žlté...už o mesiac sa zberatelia ročníkových táborových tričiek CEVARM  potešia novému úlovku. Tipneš si aká bude farba 2019? Indície nájdeš v jednom z ďalších príspevkov. 

Ak chceš získať ročníkové táborové tričko zadarmo, prihlás sa do DENNÉHO TÁBORA CEVARM. Ak sa prihlásiš do pobytového tábora,ročníkové táborové tričko zadarmo získaš ak sa prihlásiš s kamarátom. Ak sa prihlásiš sám, tričko si môžeš zakúpiť alebo získať v tábore.

Klikni na www.cevarm.sk , prihlás sa na denný alebo pobytový tábor plný zábavy a nových kamošov  a získaj ročníkové tričko.

Voľné miesta sú v denných táboroch CEVARM + Chate nad plážou 8.7 -14.7 + Chate nad plážou 1.8-7.8 + Prázdninách na ranči 3.8 -10.8. Tešíme sa na teba !!!

mravec CEVARM