Tak sme sa predsa len dočkali !

Tak sme sa predsa len dočkali! Už zajtra vypuknú denné aj pobytové  letné tábory  CEVARM. Samozrejme, v rámci " corona opatrení " sme všetko prispôsobili tak, aby sme zaistili čo najvyššiu bezpečnosť účastníkov . V dennom tábore budú mať deti   k dispozícii vlastnú klubovňu bez prístupu iných osôb a program upravený tak, aby čo najviac času trávili vonku, v prírode, v lese. Rovnako v pobytových táboroch bude  rekreačné zariadenie uzatvorené pre  účastníkov tábora bez možnosti návštevy rodičov či kamarátov. Veríme že leto dopadne výborne a ako každý rok aj nastávajúci 29.ročník prinesie deťom nové priateľstvá a plno skvelých zážitkov.

Ak ešte nemáte program na leto, môžete využiť voľné miesta v táboroch CEVARM. Denné tábory sú voľné aj v júli aj v auguste, z pobytových sú voľné miesta v augustovom termíne Prázdniny na ranči 2.8-11.8.2020. Prázdniny na ranči si môžete objednať aj bez programu vozenia sa / jazdenia na koni.

Aj Lucka, hlavná vedúca tímu Crazy tábor sa už na Vás veľmi teší a posiela fotku z prípravného stretka vedúcich. Nielen v Crazy tábore ale vo všetkých CEVARM táboroch to v lete roztočíme : )

Váš mravec Cevarm