Tábor s koníkmi je plný zábavy

Ahoj, rančeri,

ste zvedaví, o čom je okrem hlavného programu - koníkov ďalšia z obľúbených aktivít v tábore Prázdniny na ranči?

Podľa reakcií detí je to "Paralelný slalom". Príprava vedúcich je trochu náročnejšia, treba vymyslieť zábavné disciplíny, aby sa neopakovali tie z minulých rokov,  časovo náročná je aj príprava dvoch identických súbežných "slalomových" tratí, na ktorých rančeri plnia rôzne úlohy  na kondičku, šikovnosť, obratnosť, rýchlosť, jemnú motoriku, orientáciu a pod.  Disciplíny Paralelného slalomu sú zábavné a vtipné, napr.  kotúľanie hula hoop , klasické švihadlo na stanovenú vzdialenosť,  slalom s futbalkou, preskoč - podlez, prenášanie petanque gúľ alebo  prevaľovanie sa po tráve , navliekanie korálok na špajdlu len s použitím jednej ruky, prekladanie korálok s pracovnou rukavicou, skákanie cez rebrík : )

Zábava býva pri hecovaní sa, keďže paralelný slalom beží dvojica rančerov naraz. No a každý rok deti vyprovokujú a zapoja do hry aj svojich obľúbených táborových vedúcich.

Ak máte radi zábavu, pohyb,tvorivé aktivity, hry, súťaže, aj trošku "umenia" a samozrejme koníky, ktoré sú tu prioritou, tábor Prázdniny na ranči  je pre Vás skvelá voľba. Prihláste sa na www.cevarm.sk, Prázdniny na ranči aj nádherné prostredie Podpoľania Vás stopercentne očaria: )

Zdeno