Predtáborová súťaž pre všetky decká a vedúcich

Do začiatku táborov CEVARM je ešte pár týždňov, ale všetci si ich môžete spríjemniť a zabaviť sa pri hravej predtáborovej aktivite.

Vašou úlohou bude urobiť 5 selfie s nasledujúcimi témami:

1. selfie s ružovým alebo bielym plyšovým medveďom
2. selfie s hrncom na hlave objímajúc strom
3. selfie so živým hadom
4. selfie s rôznymi ponožkami na nohách a voľnej ruke
5. selfie so svojim najlepším táborovým kamarátom (kamarátmi), pričom obaja (všetci) musíte byť v sivom ročníkovom tričku 2020.

Viem, urobiť niektoré selfie nebude jednoduché, ale za tú zábavu  to myslím stojí. Víťaz, ktorý pošle ako prvý na adresu prazdninynaranci@gmail.com všetkých 5 selfie získa od CK CEVARM balíček na cestu do tábora (obložená bageta, ľadový čaj, jablko, maškrta a ročníkové tričko). A samozrejme selfie víťaza budú so súhlasom autora zverejnené na www.cevarm.sk a FB ckcevarm.

POZOR! Hra začne 1. 5. 2021, takže selfie nemôžete poslať  pred týmto dátumom.

Aby snaha nebola márna a mohli ste prevziať balíček pri nástupe do tábora, logicky je podmienkou, že musíte byť prihlásení  do  ktoréhokoľvek tábora  CEVARM 2021.  Ak ešte prihlásení nie ste, stačí kliknúť na www.cevarm.sk a odoslať svoju prihlášku.

A keďže je to súťaž aj pre vedúcich a zdravotníkov (z hry je vylúčený jej autor), tak pre vás milí kolegovia platia rovnaké selfie 1 – 4 a ako 5. selfie pošlite foto so svojim najobľúbenejším HVT alebo skvelou majiteľkou CK CEVARM, pričom každý z dvojice, príp. skupinky musí mať iné ročníkové táborové tričko. Odmena pre víťaza tejto kategórie je zatiaľ aj pre mňa tajomstvom: )

Takže vyleštiť objektívy na mobiloch, chytiť „crazy“ náladu a poďte do toho ... Samozrejme ... nie je dôležité vyhrať, ale zabaviť sa :)

 

Na všetky odvážne bláznivosti sa teší   Zdeno (HVT tábora „Prázdniny na ranči“)