Predaj táborov  CEVARM 2019  sa rozbehol

Ahojte fanúšikovia  skvelých táborov cestovnej kancelárie CEVARM. S potešením Vám oznamujeme, že predaj  28.ročníka jarných a letných táborov sa rozbehol:)
Tešíme sa na spoločné stretnutia, starých známych aj nových kamarátov, nekonečnú  zábavu,  osvedčené aj nové táborové hry.                                                      

Aj keď nový katalóg tábory CEVARM 2019  nachádzate v poštových schránkach práve v týchto dňoch,rezervácia táborov beží už od decembra, od zverejnenia aktuálnej ponuky na mravčom webe  www.cevarm.sk 
Neváhajte  a svoj tábor si rezervujte už teraz, aby ste neskôr, keď sa kapacita naplní,nečakali v poradovníku ako náhradníci:) Objednávku stačí potvrdiť zálohou 50 €, objednané služby doplatíte podľa svojich možností,do 30 dní pred začiatkom tábora.   

Sezónu 2019 začíname cez jarné prázdniny v termíne pre bratislavský, nitriansky a trnavský kraj  25.2-1.3.2019.  V jarnom dennom tábore v Bratislave sa  vyšantíme v športovo zábavnom centre KIDS HOUSE, na TOBOGÁNE v petržalskej plavárni, výprave  k vyhliadkovej veži do lesoparku na Kolibe alebo zábavných hrách v Mravčom klube a na ihrisku. Ak vydrží sneh ako minulý rok, budeme sa aj sánkovať a bobovať:)

Čakáme na vaše prihlášky, jarné prázdniny sú o chvíľu a letné hneď za nimi.

Váš mravec CEVARM