Prečo tábor „Prázdniny na ranči“ v Cevarme?

Ak zvažujete, na aký tábor prihlásiť svoje dieťa, pokúsime sa Vám odpovedať na dve otázky ... prečo „kone“ a prečo „Cevarm“?

Tu je 7 benefitov jazdy na koni v cevarmovskom tábore Prázdniny na ranči:

- pozitívny vplyv na zdravie (fyzické aj psychické)

- prekonávanie strachu

- získanie nového kamaráta

- oddych a zábava

- sústredenie

- učenie sa zodpovednosti

- harmónia a súhra

A prečo tábor „Prázdniny na ranči“ v Cevarme?

Ak ste nestihli zľavy, základná cena tábora je 359 € za 11 dní, resp. 310 €  za 8 dňový tábor. V cene je okrem ubytovania, stravy, pitného režimu, odmien a vedúcich zahrnutý popri iných táborových aktivitách aj 9 hodinový jazdecký  výcvik, ktorý obsahuje starostlivosť o kone a jazdenie vo vonkajšej jazdiarni.  O jedného koňa sa starajú a pri jazdení sa striedajú vždy 2 deti. Okrem toho je možné priamo na ranči (kde prebieha výcvik) priplatiť si voľné jazdy v krásnom prostredí Podpoľania.

Podľa prieskumu z dostupných zdrojov je tento tábor jeden z najlepších ... a možno aj najlepší ... v pomere cena k počtu hodín výcviku. V iných táboroch je napr.:

- cena za 8 dňový tábor s 8 hodinami strávenými s koňmi (3 deti na koňa) 490 €

- cena za 10 dňový tábor so 4 hodinami jazdenia 523 €

- cena za 7 dňový tábor s 3 jazdami 419 €

V iných pobytových táboroch s cenami od 270 €/6 dní do 349 €/7 dní nie je možné zistiť počet hodín jazdenia, ale podľa informácií od detí, ktoré okrem tábora CK CEVARM Prázdniny

na ranči absolvovali  aj iné „konské“ tábory, v iných táboroch mali oveľa menej hodín jazdenia.

Toľko pre Vás vypátrali naši nadšení rančeri : )  A teraz Vám prajeme už len správne rozhodnutie, ktoré deťom  zabezpečí naozaj nezabudnuteľné prázdniny.

Váš mravec Cevarm