Prečo aj tento rok tábor „Prázdniny na ranči“?

Milovníci detektívok vedia, že vrah sa často vracia na miesto činu : )

Ale aj účastníci tábora „Prázdniny na ranči“ sa vracajú na „miesto činu“, t. j. do ubytovne PD Látky, kde je naša základňa a na ranč Haferník. Mnoho detí prichádza opakovane aj niekoľko

rokov po sebe. Tí, čo sa prihlásili opäť aj tento rok, mali možnosť odpovedať na otázku „Prečo som sa aj tento rok prihlásil/prihlásila do tábora Prázdniny na ranči?"

Tu sú niektoré odpovede:

*  Na tábor na ranči sa prihlasujem každý rok, lebo je tam výborný kolektív, milí animátori, vtipné aktivity a pekné okolie. (Nikki)

*  Na tábore bola veľká zábava, bolo príjemné byť s kamarátmi, aj s deťmi, s ktorými sme sa týždeň spoznávali pri aktivitách. A VEDÚCI BOLI TIEŹ SKVELÍ! NAJLEPŠÍ AKÍ SA DALI!! (Eliška)

*  Chceš jazdiť na koni ako poriadny Indián, zažiť parádne ubytovanie z čias tvojich starých rodičov, či ísť na nezabudnuteľný koncert kapely KISS? Potom sú Prázdniny na Ranči s CEVARMOM pre teba ako stvorené! (Kaja)

*  Do tábora som sa prihlásila aj tento rok, lebo sú tam úžasní vedúci, príjemný kolektív a aktivity zabavia aj tie najlenivejšie deti. (Saška) 

Niektorí viacnásobní absolventi Prázdnin na ranči  už v súčasnosti  pracujú s deťmi ako oddieloví vedúci . A takto odpovedali na otázku „Prečo idem aj tento rok do tábora Prázdniny na ranči pracovať ako oddielový vedúci?":

*  Tábor Prázdniny na Ranči je súčasťou môjho leta už pekných 13 rokov, chcem pokračovať v tradícií , aj tento rok pripravím deťom krásny tábor plný zážitkov. (Megy)

*   Vždy som mala rada prácu v kolektíve a s deťmi. Dobíjali ma energiou a užili sme si spolu kopec zábavy! Urobila by som veľkú chybu, ak by som aj tento rok  nepracovala s deťmi v tábore   ako oddielová vedúca (Linda)

*  A ja už len dodám „... pretože je to pozitívna závislosť“ ( hlavný vedúci Zdeno)

Využite voľné miesta, vyberte si 11 - dňový alebo kratší  9 - dňový  tábor  Prázdniny na ranči a zažite s koníkmi krásne leto pod Poľanou: )

Dozkonenia J

Váš mravec Cevarm