Po očkovaní bude leto krajšie a budú aj letné tábory:)

Milí priatelia, covidová doba nám takmer pred rokom  priniesla situácie, s ktorými sme  absolútne nepočítali.  V marci 2019  nás ani vo sne nenapadlo, že pandémia COVID-19 nezmizne za dva ani za tri mesiace, ale že zasiahne celý svet a že s prestávkami potrvá veľa, veľa mesiacov, možno  aj rokov...  dnes nám  vedecké kapacity naznačujú, že život aký bol pred COVIDom sa už nevráti. Berme to však ako šancu.   

Ako výzvu prehodnotiť prioritu svojich aktivít, obmedziť neúnosný konzum, viac si všímať svojich blízkych a svoje okolie. Využime šancu k zmenám a zmysluplnejšiemu prežitiu svojich životov.          

Tento rok  sú polročné prázdniny aj polročné vysvedčenia úplne iné. Vysvedčenia on-line a deti sa netešia na prázdniny, ale na to, že pandémia ustúpi a konečne budú môcť ísť do školy.

Dobrá správa je,  že už o pár mesiacov budú tábory a letné prázdniny. Ak ste si ešte svoj tábor nerezervovali, kliknite na www.cevarm.sk. Sme tu pre Vás už tridsať rokov a stále viac a viac  sa na Vás tešíme :)

Najlepšia správa  je však správa, že svet už našiel na potlačenie pandémie vakcínu a rozbehlo sa očkovanie!!!  S vakcínou, pribúdajúcim slniečkom a disciplinovaným dodržavaním epidemiologických  ROR  opatrení máme šancu vírus zvládnuť.

Nebojte sa, po očkovaní bude leto krajšie a budú aj letné tábory :)      

Váš mravec Cevarm