Neviete čo významné sa dialo každoročne 19.marca ?

Je všeobecne známe, že 19. marec býval v minulosti dôvodom k mnohým priateľským stretnutiam a posedeniam. Ak neviete čo významné sa dialo každoročne 19.marca, vedzte že to boli gratulácie a oslavy z príležitosti menín jedneho z najpoužívanejších mien - Jozef.
Doba sa mení a v posledných rokoch už meno Jozef nefiguruje medzi často používanými.V minulom roku 2018 sa napríklad na Slovensku na najvyššie priečky najčastejšie používaných chlapčenských mien vyšplhali Jakub,Adam,Michal...

Všetci tí, ktorí máme zábavné spomienky na Jozefovské posedenia pri pohľade do kalendára aj dnes pátrame v mysli,ktorého Jozefa zo svojho okolia by sme mohli potešiť aspoň gratulačnou SMS-kou či mailom. Taká je uponáhľaná doba. Na svoju škodu si nenachádzame čas na priateľské stretnutia, všetko vybavujeme rýchlo mailom, SMS správou či telefonátom.

Z mravčej centrály pozdravujeme pri príležitosti menín nášho dlhoročného milého spolupracovníka Jožka Kulicha z ranča Haferník a sľubujeme, že si nájdeme čas aj na osobné stretnutie.

Tešíme sa na letné tábory s koníkmi v tábore Prázdniny na ranči. Samozrejme pozdravujeme aj všetkých našich Jozefov a Jožkov, s ktorými sa stretneme v lete v tábore.

Všetko najlepšie Jožko :)

z mravčej centrály Mia