Neskutočný už 30.ročník zážitkových táborov CK CEVARM je v predaji:)

Je to tak, aktuálny rok 2021 bude dôležitý snahou všetkých ľudí zvládnuť COVID 19 a znormalizovať bežný život.  Pre nás v CK CEVARM je rok 2021 o to významnejší, že aktuálne organizujeme už  30. ročník úspešných CEVARM  táborov.

Tábory CEVARM majú svojich dlhoročných fanúšikov. Dlhé roky sme organizovali pobyty nielen na Slovensku, ale aj zahraničné tábory v Grécku, Španielsku, Taliansku či Chorvátsku, veľké množstvo turnusov pre tisícky detí.  Mnohí absolventi našich táborov sú dnes už  sami rodičmi a v CEVARMe tak organizujeme pobyty pre deti našich detí : ) Po mnohých rokoch usilovnej "mravčej" práce sme tempo zvolnili a prešli k preferovaniu kvality nad kvantitou.

V aktuálnom 30.ročníku organizujeme  pobytové tábory na Slovensku v osvedčených lokalitách s osvedčenými spolupracovníkmi a prímestské tábory v Bratislave so zázemím v klubovni CK CEVARM.

Za neuveriteľné množstvo pozitívnej energie, táborové zážitky a dlhoročnú dôveru Vám všetkým ďakujeme:) :) :)  Zážitky pokračujú, už o pár mesiacov sa vidíme v aktuálnych CEVARM táboroch.

Ak ste si svoje letné tábory ešte nerezervovali,kliknite na www.cevarm.sk. Tešíme sa na Vás!!!!!

Váš mravec CEVARM