Nečakajte,rezervujte si  svoj jarný a letný  tábor kým sú  voľné miesta:)

Milí priatelia,dovoľujeme si Vás informovať, že rezervácie a predaj pobytových a denných táborov 29.ročníka CK CEVARM sa rozbehol  veeeeľmi rýchlo.

Každoročne vyhľadávané tábory Teenage camp, Crazy tábor, Fanlandia aj Prázdniny na rančitakmer spolovice obsadené !!!  nečakajte preto a rezervujte si svoj tábor kým sú ešte voľné miesta:)  

Aktuálne môžete využiť zľavu za platbu do 31.3, pričom stačí ak uhradíte zálohu 50% objednaných služieb alebo minimálnu zálohu 50 eur. Ak spoločnou objednávkou prihlásite aj kamaráta alebo viacerých kamarátov všetci prihlásení si v prihláškach do tábora môžu uplatniť obľúbenú akciu za kamoša - skvelé ročníkové táborové tričká zdarma.

Nezabudnite ani na príspevok zamestnávateľa - aj tento rok si môžete u svojho zamestnávateľa uplatniť rekreačný poukaz a preplatenie 50% ceny tábora. Po uhradení tábora Vám pre zamestnávateľa k uplatneniu rekreačného poukazu zašleme faktúru.

Už o pár dní 17.februára 2020 začínajú pre BA,NR,TT kraj jarné prázdniny. Ak nemáte iný program a ste z BA alebo okolia, neváhajte využiť voľné miesta v jarnom dennom tábore CEVARM. Denný tábor sa uskutoční v Bratislave,v mravčom klube CK CEVARM od pondelka do piatku 17.2-21.2.2020. Účastníkov denného jarného tábora čaká zábavné centrum Kidshouse, vyhliadková veža pri Kamzíku,most"Chucka Norrisa",Šperkopríbeh a Veže do neba v Bibiane,zaujímavosti na hrade Devín, LEGO kocky,spoločenské a zábavné hry v klubovni, ihrisko aj POKLAD-ovka s hľadaním pokladu. Prihlásiť sa môžete na www.cevarm.sk ,info@cevarm.sk alebo 0905 605998.   


váš mravec CEVARM