Letné tábory budú !!!

V marci  pred rokom by nikoho nenapadlo, že si otázku Budú vôbec letné tábory ? budeme klásť opakovane dva roky.

Na rozdiel od roku 2020 už vieme, že pandémiu COVID-19 môžeme čiastočne zvládnuť - dodržiavaním protipandemických opatrení označovaných známou skratkou ROR.
Tieto opatrenia - ochrana dýchacích ciest rúškom či respirátorom -dodržiavanie odstupu a dezinfekcia rúk sa zdajú príliš jednoduché, na to, aby vedeli zabrániť šíreniu celosvetovej pandémie,na ktorú zomreli už milióny ľudí.
Problém je v slovíčku zodpovednosť.
Protipandemické opatrenia  dokážu zabrániť šíreniu ochorenia COVID-19  len v prípade, ak opatrenia dodržiavame zodpovedne a všetci. A v tom je háčik. Realita je taká, že v každej spoločnosti sa okrem tých zodpovedných  
vyskytujú egoisti, krátkozrako ignorujúci rúška,neváhajúci odletieť k moru napriek zákazu vycestovať z okresu, ignorujúci fakt že novým koronavírusom po návrate z výletu nakazia a ohrozia každého,s kým prídu do kontaktu.
Je smutnou realitou, že mnohí uveria vážnosti pandémie až pri vlastnom ochorení či strate blízkeho.

Máme však veľké šťastie, že boj s pandémiami vo svete  úspešné zvládajú mnohé vedecké kapacity a tímy - vďaka nim aj u nás už máme k dispozícii účinné vakcíny proti COVID-19. Veľké ĎAKUJEME !!!

Na potlačenie pandémie COVID-19 máme vakcíny, očkovanie sa rozbehlo a ak nezabudneme dodržiavať  ROR opatrenia  je vysoká pravdepodobnosť, že letné tábory  2021 budú!!!
      
Situácia nás však núti k obozretnosti - stačí sa pozrieť na správy z krajín, kde po otvorení obchodov a reštaurácií ľudia natlačení na seba zabudli na potrebné odstupy a pandémia aj stovky mŕtvych sa obratom vrátili.

Nikto nechce, aby sa k nám po lete vrátila štvrtá vlna - nesmieme ale zabúdať, že všetko závisí od zaočkovanosti a zodpovedného správania sa každého z nás.

Veľmi sa tešíme, že aktuálne sa epidemiologická situácia zlepšuje, po očkovaní klesá počet ochorení a je reálna šanca že rozprávka sa práve deje, dobro víťazí nad zlom ( vakcína nad COVIDom :)

Cestovná kancelária CEVARM Vám už 30 rokov profesionálne a zodpovedne pripravuje detské a mládežnícke tábory. Dlhoročné pôsobenie na trhu je vizitkou kvality našej práce aj vizitkou Vašej spokojnosti. ĎAKUJEME Vám za dôveru.

Ak ste si ešte nevybrali, kliknite na www.cevarm.sk  a rezervujte si svoj denný alebo pobytový tábor.  Ako každý rok, využiť môžete REKREAČNÉ POUKAZY a preplatenie časti nákladov zamestnávateľom.

Využiť môžete aj tradičnú akciu za prihláseného kamoša alebo súrodenca, ZADARMO tak získate originálne ročníkové táborové tričká.

Milí priatelia, vyzerá to nádejne, letné tábory  2021 budú!!! Tešíme sa na Vás

Váš mravec CEVARM