Jedno veľké ĎAKUJEM - odkaz od vedúceho z ranča

Ubehlo už zopár dní od ukončenia nášho spoločného tábora Prázdniny na ranči. Ako každý rok to bol pre mňa, ale verím že aj pre všetkých vás, nezabudnuteľný tábor plný zábavy a radosti. Chcem vám za týchto 10 krásnych dní poďakovať, pretože tábor nerobia táborom len vedúci, ale najmä vy – deti – vaša pestrosť, spontánnosť, energia, úprimnosť, humor, dobrá nálada, ale aj lapajstvá a iné huncútstva :) .

Pre tých, ktorí sa už nevrátia, zostávajú spomienky a fotografie, ktoré k vám už putujú do mailu, ale keďže väčšina z vás sľúbila, že sa vráti aj o rok, už teraz sa na vás teším (s vernými vytrvalcami sa stretneme spolu už šiesty či siedmy krát) a verím, že aspoň trošičku sa tešíte aj vy na mňa :) . Oproti vám mám ešte jednu výhodu – tábor si tento rok ešte raz zopakujem.

Takže, decká (neznáme aj známe z minulých rokov) z augustového turnusu, teším sa už aj na vás. A nielen ja, ale aj ostatní vedúci na ranči, niekoľko havkáčov a ešte viac koní. Verím, že aj my spolu zažijeme kopec zábavy pri rôznych športových, súťažných a iných hravých aktivitách a „koninách“ a najmä, že si užijete dupot konských kopýt počas jazdeckého výcviku, prípadne voľných jazdách v krásnej prírode. A ak ste sa ešte neprihlásili na náš augustový termín, neváhajte tak spraviť kliknutím na: https://www.cevarm.sk/tabory/prazdniny-na-ranci

P.S.: Všetkých vás pozdravuje a ďakuje aj Katka z ranča a odkazuje, že také skvelé a šikovné  decká pri výcviku a jazdách už dávno nezažila.

P.P.S.: A samozrejme ďakujem aj všetkým vašim a „mojim“ vedúcim – Zuzke, Dankovi, Gerimu, Aďke a zdravotníkovi Paťkovi.

Kým si prezriete všetky fotky, ktoré sme vám poslali, nakuknite aj na náš výber fotiek z ranča zverejnený na: https://www.cevarm.sk/fotogaleria/prazdniny-na-ranci-01-07-10-07-2019

Tešíme sa na vás v ďalších turnusoch!

Užívajte prázdniny a „chillujte.“

Zdeno