Informácia - postup v prípade dlhodobého pretrvania  epidémie koronavírusu

V posledných dňoch sa niektorí klienti obrátili na cestovnú kanceláriu s dotazom,ako bude CK CEVARM postupovať pri vyúčtovaní zájazdov v prípade, ak by z dôvodu pokračujúcej epidémie koronavírusu nebolo možné  uskutočniť v lete tábory.

Podľa Zmluvných podmienok obstarania zájazdu v takom prípade platí bod 4 odseku Povinnosti a práva CK  t.j. 

Ak je CK nútená v prípade nepredvídaných skutočností  zmeniť podmienky alebo zrušiť zájazd, navrhne objednávateľovi zmenu zmluvy. Ak objednávateľ nesúhlasí, CK mu vráti  úhradu po odpočítaní už vynaložených nákladov na organizáciu zájazdu.

Nezabudnite, že k rezervácii tábora je potrebné mať uhradenú zálohu 50% objednaných služieb, minimálne 50 eur.  Doplatok doporučujeme uhrádzať 30 dní pred nástupom do tábora,po dohode aj neskôr, kedy predpokladáme epidémia bude zvládnutá: )

V médiách všetci sledujeme vyjadrenia odborníkov -lekárov, ktorí majú so zvládnutými epidémiami v zahraničí dlhoročné skúsenosti- vieme od nich, že ako dlho bude trvať epidémia záleží len od disciplinovaného správania sa nás všetkých.

Vieme, že máme dbať na dôslednú hygienu, dôsledné umývanie rúk, všetci sa máme chrániť rúškami, obmedziť vychádzanie z domu na nevyhnutné. 

Nedostatok ochranných rúšok nahraďme šálom, šatkou alebo si rúško vyrobme z bavlneného trička - inšpirujte sa, rúškom nášho maskota  mravca CEVARM-a.

Pošlite nám fotky rúšok, ktoré ste si vyrobili, napríklad z cevarmovského táborového trička ( je zo 100% bavlny, ktorá je údajne na rúška najúčinnejšia) - zverejníme ich na našej stránke, FB alebo instagrame.

Podľa prognóz odborníkov by epidémia nemala trvať až do leta, ale všetko závisí od nás !!!

Buďme disciplinovaní, vydržme obmedzenia, dodržujme hygienické opatrenia, nestretávajme sa a epidémiu určite zvládneme. Spolu do dokážeme: ) 

Váš mravec Cevarm