Hurááááá prááááááázdniny

Jupííííííí konečne je to tu.Práááááázdniny. Polovica školského roku je za nami a školáci si dnes prevzali hodnotenia svojich výsledkov za prvý školský polrok. Polročné vysvedčenie býva dôvodom k domácej oslave alebo aj nespokojnosti rodičov a zahájeniu vyjednávaní ako si do konca školského roku známky vylepšiť. Známky však mnohokrát nie sú zrkadlom schopností či neschopností detí, sú skôr odrazom dôslednosti v každodennej príprave a plnení si školských povinností. 

Zajtra si prázdniny všetci dobre užite: ) a do druhej polovice školského roku si dajte aspoň malé predsavzatie v čom sa v druhom polroku aspoň trochu zlepšíte.Lebo vylepšovať je stále čo. A je to jednoduché,chce to len predsavzatie a pevnú vôľu. A ak sa Vám nové a vyššie predsavzatie podarí splniť,budete mať zo seba skvelý pocit:)
Zajtra,cez polročné prázdniny bude asi v bratislavskom lesoparku na zasneženej Kolibe celé mesto - je tam nádherne a super sánkovanie a bobovanie.  
Z mravčej centrály Vám teda želáme dobrú sánkovačku a od pondelka veľa elánu do druhého polroku.

A na záver dobrá správa. Už o tri týždne 25.2 -1.3  sú pred nami ďalšie prázdniny - jarné prázdniny pre kraj BA,TT,NR. Ak ste z Bratislavy alebo okolia neváhajte cez jarné prázdniny využiť voľné miesta v dennom tábore CEVARM.  

Váš mravec Cevarm