Dobrá správa !!!   Predaj už 32.ročníka skvelých zážitkových táborov CEVARM sa rozbehol : )

Milí priatelia,

predaj už  32. ročníka zážitkových táborov CEVARM 2023  sa rozbehol, termín si môžete rezervovať odoslaním prihlášky a úhradou zálohy len  50€.

Doplatok uhradíte  až 30 dní pred nástupom. Aj v tomto roku neváhajte využiť  príspevok na rekreačné poukazy od zamestnávateľa.

V prípade ak by bol tábor zrušený z dôvodu pandémie COVID 19,  CEVARM Vám garantuje bezodkladné vrátenie zálohy v plnej výške.

Aj v našej neuveriteľne  už  32.sezóne sme ekologickí, šetríme stromy a katalóg v tlačenej forme nevydávame, prehľad táborov nájdete na www.cevarm.sk.

Pripravené sú pre Vás tradičné pochúťky: Prázdniny na ranči na strednom Slovensku, Fanlandia alebo Teenage camp neďaleko Trenčína, Crazy camp na Kunovskej priehrade, alebo skvelý Denný tábor CEVARM  v Bratislave.  

Nezabudnite tiež ako vždy

  •  využiť zľavu za skorý nákup
  •  spoločnou objednávkou  prihlásiť aj kamaráta alebo kamarátov, všetci tak získate  super ročníkové táborové CEVARM  tričká zadarmo : )

Rezervácie vybavíte na www.cevarm.sk , info@cevarm.sk, 0905 605 998.  Želáme Vám veľa zdravia v novom roku a skvelé zážitky v mravčích táboroch:)

 

 Váš mravec CEVARM a CEVARM cestovná kancelária pre deti