Čau(te), rančeri minulí aj budúci

Čau(te), rančeri minulí aj budúci.

Tí minulí prežili začiatkom júla príjemných 11 dní v peknom prostredí Podpoľania. Stretli sa "starí" známi, ktorí absolvovali tábor už niekoľkokrát, ale spoznali sme aj nových rančerov a spoločne sme sa snažili vytvárať nové kamarátske vzťahy, ktoré prežijú snáď viac ako jedno leto. Verím, že vám zostali pekné spomienky na mnohé aktivity (jasné, nedá sa vyhovieť každému) ... staré známe, osvedčené a stále obľúbené behačky - ponožková, hajzelbaba, človeče, nehnevaj sa, pri ktorých ste niekedy aj s vedúcimi behali ako o život. Fotografie, ktoré ste asi už dostali, vám pripomenú aj noc strávenú v miliónhviezdičkovom hoteli (noc pod hviezdami), výlet k vodopádu Bystrô so sladkým zmrzlinovým finále, paralelný slalom, kde bolo pre vás výzvou zvíťaziť aj nad vedúcimi, orientačný beh s riešením logických zápalkových hlavolamov, ako aj vždy očakávaná nočná hra, ktorú niektorí zvládli bez problémov, niektorí nedali poznať, že sa boja, ale niektorí to nezvládli a vrátili sa už na začiatku špagátovej cestičky, ďalší sa však ani neodvážili, v každom prípade ráno nebolo hlásené zamorené ovzdušie :).
Bolo toho oveľa viac, ale to už bude prekvapenie pre budúcich rančerov, ktorí sa prihlásili na augustový turnus tohto tábora. Tešíme sa na vás. Verím, že aj vy na nás :)                                                                                                                                  

Zatiaľ sa inšpirujte videoprezentáciou na  https://www.youtube.com/watch?v=UtxImx75PaE&feature=youtu.be  ktorú v prvom turnuse vytvorili decká z I. oddielu v spolupráci s vedúcou Simonkou.Všetkým, aj ostatným deckám a vedúcim, ktorí vytvorili rovnako milé dielka, ešte raz ďakujem.

Zdeno