Čau rančeri ...IV.

Dnes si môžete prečítať okrem iných aj zážitky Peťky, najmladšej minuloročnej účastníčky tábora. Viacerí chvália vedúcu Simonku, môžem vám prezradiť, že sa chystá aj tento rok ... verím, že prídete aj vy. Ak máte chuť prispieť so svojim  táborovým zážitkom alebo snom aj vy, tak máte šancu už len do konca marca.

Sarah

Minuloročný tábor sa mi veľmi páčil, máte tam nádherné koníky a naozaj super animátorov a animátorky. Kuchárky varili skvele a program tam bol úžasný, už sa teším, keď prídem znova na ten tábor.

Vlaďka

Na tento tábor pôjdem tento rok už asi 5 krát, veľmi som si ho obľúbila. Mám rada animátorov, decká sú super, koníky taktiež ... a syrokrém, pane bože to je môj život. Najviac sa ale teším na môj oddiel a na našu najlepšiu animátorku Simonku. Teším sa na plno ďalších zážitkov a dúfam že sa všetci stretneme ešte tento rok zdraví a šťastní. A hlavne aby sme mali dobré vysvedčenia, aby nás rodičia pustili J.

Peťka

V tábore Prázdniny na ranči som zažila mnoho vecí, tak teraz neviem, čím začať. Ku nášmu táboru prišla nádherná srnka. Síce sme ju nemohli pohladkať, ale so spolubývajúcimi sme ju pozerali z balkóna ako jeden z vedúcich ju akoby krotil, bol to ešte lepší zážitok ako ju hladkať!

Veľmi sa mi páčil lesík, čo bol hneď vedľa nás. Najlepšia vedúca  je Simonka! Páčila sa mi tiež sviečkovica. Konský tábor bol i v najhorších chvíľach veselý 

Ďakujem všetkým za to, čo som v tábore prežila, bolo to úžasné.

P. S.  Lepší tábor už nikto vymyslieť nemohol !!