Čau rančeri ... III.

Čau rančeri ... III.

mám tu pre vás ďalší (skrátený) výber zážitkov rančeriek z predchádzajúcich ročníkov „Prázdniny na ranči“ aj foto hafkáča z ranča.

Timea

Tábor na ranči je niečo, čo nezažiješ každý deň. Či už sú to nádherné vychádzky v prírode na chrbte koňa pri západe slnka, pocit keď so svojím oddielom vyhráš nejakú súťaž, smiešky s kamošmi pri rôznych táborových aktivitách. Z tábora si

potom odnášaš veľa krásnych spomienok, zážitkov a priateľstiev (ako napríklad ja, so svojou najlepšou kamarátkou som sa stretla práve na tábore :)). Každý si tu nájde niečo svoje, niečo v čom vyniká práve on. Naši vedúci sú neskutočne

priateľskí, kreatívni a hlavne trpezliví (lebo niekedy to je s nami vážne ťažké :D).  

Nemyslím si, že slová vedia lepšie popísať náš tábor, človek by ho mal zažiť sám. Preto noste rúška, umývajte si ruky a dodržujte dva metre odstup, nech sa v lete opäť môžeme stretnúť :).

Veronika

V tábore na ranči som bola minulý rok po prvý krát a fakt škoda, že som nechodila už pred tým. Sú tu skvelí ľudia, krásne kone a aj pekné prostredie.

Určite treba zažiť noc pod hviezdami (ak sa nebojíš chrústov, tak prežiješ), opečieš si špekáčik a v skvelej atmosfére ho zješ a snažíš sa ho uchrániť pred psami.

Určite sa oplatí ísť aj na vychádzku na koňoch. Boli sme na takej poľnej cestičke, chvíľku aj cez lesík a aj cez krásnu lúku. Pohľad zo sedla koňa je naozaj krásny.

Lucia

Si myslíš že si len sedíme na zadku a vozíme sa?

Myslíš si že k tomu nepotrebuješ žiadnu silu ani zručnosť?

Práveže naopak potrebuješ vytrvalosť, porozumenie, priateľstvo , rešpekt a odvahu.

Spadol si niekedy z dvojmetrovej výšky??

Postavil si sa,oprášil špinu,nasadol a neskončil s tým??

Ovládal si niekedy 5x silnejšieho než si ty sám a bez  akéhokoľvek násilia?

Hovoríš že nie , tak potom príď a skús to : )