29.ročník detských táborov CK CEVARM je na svete !

Milí priatelia, ani sme sa nenazdali a máme tu zase Vianoce : ) A keďže u nás v mravčej centrále je predvianočné obdobie neodmysliteľne spojené s finišovaním v príprave ďalšieho ročníka detských táborov,s potešením Vám oznamujeme,že program ďalšieho v poradí už 29.ročníka detských táborov CK CEVARM je na svete.
Ponuku skvelých zážitkových denných aj pobytových táborov cestovnej kancelárie CEVARM nájdete na www.cevarm.sk
Neváhajte a prihláste sa čím skôr,aby sa Vám vo vybranom tábore ušlo miesto.
Nezabudnite pri tom na možnosť využiť u svojho zamestnávateľa Rekreačné poukazy a príspevok na tábor.
 
V sezóne 2020 sme pre Vás v CK CEVARM pripravil aj novinku-  FIT tábor s Dominikom. Ide o denný tábor v Bratislave ktorý okrem zábavy,hier a výletov zahřňa aj cvičenia s kvalifikovaným fyzioterapeutom Dominikom. Tábor je prospešný a vhodný nielen pre deti s chybným držaním tela či skoliózou,ale aj pre deti so zdravým chrbtom. Počas tábora sa deti naučia cvičebné zostavy, zamerané na rôzne problémy s držaním tela.
Začiatok letných prázdnin vychádza netradične na koniec týždňa na stredu-piatok. Možno sa inšpirujete našou ponukou stráviť prvé tri prázdninové dni v Dennom tábore s LEGOM.Deti v ňom okrem zábavy pri skladaní LEGA navštívia zvieratká na BIOFARME, SVET ZÁBAVY v Bory Mall s 5-poschodovým Megahradom,BIBIANU,kúpalisko DELFÍN s tobogánom,zabavia sa aj pri hľadaní zašifrovaného POKLADu.

Tábory CEVARM 2020 začínajú JARNÝM denným táborom v termíne jarných prázdnin pre BA,NR,TT kraj 17-21.2.2020.Okrem aktivít v klubovni sa vybláznime na atrakciách zábavného centra Kids House, zájdeme si  k „Mostu Chucka Norrisa“, pozrieme si skutočný bunker,hrad Devín aj vyhliadkovú vežu na Kamzíku.                                                 

V ponuke táborov CEVARM 2020 Vás čakajú osvedčené aj nové hry,osvedčení aj noví kamaráti a veľa skvelých zážitkov.Absolventi minulého ročníka táborov CEVARM nájdu nový katalóg začiatkom roka v poštovej schránke.Už teraz ale nájdete novú ponuku a môžete sa prihlásiť na www.cevarm.sk. Nezabudnite prihlásiť jednou objednávkou aj kamarátov, všetci získate bonus - zadarmo nové ročníkové táborové tričko 2020.

Milí priatelia,želáme Vám pohodové Vianoce a úspešný rok 2020.

Váš mravec Cevarm